Päivittäistavarakauppa

Toimitamme räätälöityjä viestintäratkaisuja päivittäistavarakaupan tarpeisiin. Ymmärrämme, miten tärkeää on, että oikeille asiakkaille viestitään oikeaa sisältöä oikeaan aikaan. Päivittäistavarakaupoissa asioivat asiakkaat ovat hyvin erilaisia, riippuen myymälän sijainnista ja koosta sekä ajankohdasta. Aamuisin liikkeessä käy asiakkaita ennen töihinmenoa, puoliltapäivin työssäkäyvät hakevat pikaista lounasta ja illalla suurempia ruokaostoksia tekeviä ihmisiä. Päivittäistavarakaupassa on tärkeää herättää asiakkaan mielenkiinto oikealla sisällöllä oikeaan aikaan.

Liikkeen ulkopuolella voidaan näyttää aukioloaikoja ja tarjouksia, sisääntulon yhteydessä opastaa asiakasta oikeaan suuntaan. Tuotteiden kohdalla tuotetietoa voidaan näyttää selkeästi ja esittää aina ajantasaista tietoa.

Asiakkaan kokemusta parantavat uudet kiinnostavat tuotteet ja esimerkiksi päivän päivällissuunnitelmat ratkaiseva tarjousviestintä.

Palvelutiskillä voidaan esittää  helposti  ja näyttävästi lain vaatimat tiedot liha- ja kalatuotteista. Tarjoamamme ratkaisut vievät myymäläviestintäsi uudelle tasolle tehostaen toimintaa ja samalla parantaen asiakaskokemusta.

Ratkaisut

ESL-hintanäytöt

Käyttämämme ESL-hintanäytöt ovat markkinoiden monipuolisimmat elektroniset hintalaput pitkällä paristokestolla sekä sisätilapaikannuksella. ESL-hintanäytöillä voidaan tehostaa keräilyä ja tarjota asiakkaille tuotteiden sisätilapaikannus.

ESL-hintanäytöt poistavat paperisten hyllynreunalappujen tulostustarpeen ja vapauttaa henkilöstösi tuottavampiin töihin.

 

Hintanäytöt

Hintanäytöt tekevät myymälästä raikkaan ja selkeän. Hintanäytöstä näkee heti, mitä tuotteita massassa tai hyllyssä on.

Hintanäytöt tehostavat myymälähenkilöstön tehokkuutta. Saat päivitettyä uudet tiedot käsipäätteellä vain lukemalla viivakoodeja. Järjestelmä luo sisällöt näytölle automaattisesti.

Tuotelistat

Erilaisia tuotelistoja voidaan käyttää mm. lounas- ja ruokalistoihin, hinnastoihin sekä muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin. Vasemmalla on esimerkki kalan alkuperätaulusta.

Videoseinät

Videoseinällä voidaan rakentaa kirkkaita ja näkyviä pintoja esimerkiksi näyttämään ulkoikkunan läpi suurempaa mainospintaa. Videoseinä voidaan myös koteloida säänkestäväksi, jolloin saadaan näyttävä pinta katutasolle.

Toteemit ja trumpetit

Siirrettävillä toteemeilla voidaan viedä näytöt sinne missä kampanja on. Näytölle voidaan lukea uusi tuote käsipäätteellä vain lukemalla viivakoodi näytöstä ja tuotteesta. Helppoa ja vaivatonta.

Näyteikkunanäytöt

Näyteikkunanäytöillä voit kilpailla kesäauringon kanssa ohikulkijoiden huomiosta. Jopa 4000 nit valoteholla varustetut näytöt näkyvät myös täydessä auringonpaisteessa. Näytöt osaavat myös himmentää itsensä kun aurinko ei paista.

Käsipääte

SeeSignage PDA on tehokas työkalu myymälöiden nopeatahtiseen työskentelyyn. Käsipäätteellä voit helposti nostaa tuotteita näytöille lukemalla viivakoodeja. Voit myös tarvittaessa muokata tuotteiden ulkoasua suoraan käsipäätteestä.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.  

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki