Lähiapteekit

Lähiapteekit -ketjun apteekkeja on ympäri Suomen etelärannikolta Lappiin saakka. Omistajia ovat yksityiset, itsenäiset apteekkarit. Lähiapteekit palvelee jäsenapteekkejaan ja tarjoaa markkinoinnillista tukea muun muassa julkaisemalla asiakaslehteä.

Digitaaliset näyttöpinnat lisääntyvät apteekeissa ja Lähiapteekit halusivat nykyaikaistaa markkinointikanavia mainosnäytöillä. Lähiapteekeille on tärkeää, että näyttöjen sisältöä on helppo hallita ketjutasolla ja kalenterinäkymässä.

Aluksi pilotoimme kolmessa eri Lähiapteekissa ketjuhallinnassa olevia kampanjanäyttöjä. Kehitimme kaksi erilaista näyttöratkaisua: kustomoitu näyttökotelo, joka oli mahdollista kiinnittää kalusteeseen ja kampanjanäyttö reseptipisteen läheisyyteen.

Onnistuneen pilotin jälkeen SeeSigange tarjosi Lähiapteekeille kokonaisvaltaisen avaimet käteen -palvelun näyttöjen hallintaan. Selvitimme kyselyiden ja kuvien avulla apteekkikohtaiset näyttöratkaisut. Tällä tavoin Lähiapteekit säästivät kokonaiskustannuksissa ja tarvittavat tiedot asennuksia varten saatiin ketterästi ilman, että jokaiseen apteekkiin olisi tehty paikan päällä katselmukset. Kartoitusten jälkeen kampanjanäyttöjä asennettiin onnistuneesti 32:een Lähiapteekkiin.

“SeeSignagen -ohjelmisto on soveltunut erinomaisesti ketjuhallintaan ja pystyn tekemään ennakkoon kuukausikampanjat kaikille apteekeille samanaikaisesti. SeeSignagen käyttöönottaminen on ollut vaivatonta niin SeeSignagen helppouden kuin koko projektin sujuvuuden takia.”

– Sirkku Kemppainen, Lähiapteekit toimitusjohtaja

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.  

 

7 + 3 =

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki