Verkkokauppa.com

“SeeSignage -ohjelmistoa on ollut helppo ja mukava käyttää. SeeSignagelle esitettiin kehitystoive ja saatiin tämä ominaisuus käyttöön jo parissa päivässä. Olemme erittäin tyytyväisiä nopeaan palveluun.”

– Roni Öberg, Technical Retail Designer at Verkkokauppa.com Oyj

Verkkokaupalla on neljä jättimyymälää ympäri Suomen ja yli 65 000 tuotetta. Esillepano ja myymälä viihtyvyys on näissä tärkeässä osassa myynninedistämisen lisäksi. Verkkokauppa.com halusi päivittää Digital Signage -kumppaninsa toimijaan, joka pystyy vastaamaan heidän tarpeisiinsa ja tuleviin kehityssuunnitelmiin.

Toimitimme helppokäyttöisen SeeSignage mainos- ja infonäyttöratkaisun, jossa on suora integraatio verkkokaupan tuotetietoihin. Uusien tuotemainoksien luominen näytöille onnistuu kätevästi myymälässä suoraan viivakoodinlukijalla sekä etänä omalta työpisteeltä SeeSignage-pilvipalvelun avulla.

Verkkokauppa.comille oli tärkeä valita kumppani, jonka kanssa voi kehittää asiakaskokemusta yhdessä. Verkkokauppa.com on erityisen asiantunteva ja suora kommunikoimaan asioita, jolloin mitään ei tarvitse jättää arvailujen varaan vaan on helppo ryhtyä suoraan toimeen. SeeSignagella on ollut ilo kehittää yhdessä Verkkokauppa.comin kanssa palvelua.

Verkkokauppa.com hallitsee helposti kaikkia näyttöjä samasta käyttöliittymästä kaikissa myymälöissä. Näyttöjen sisältöä voi hallita yksittäin tai luoda saman sisällön sujuvasti kaikkiin näyttöihin.

Verkkokauppa.comin toiveesta toteutimme ominaisuuden, jolla näkee soittolistalla sisällön prosenttiosuuden. Näin voidaan varmistua sisältöjen keskenäisestä tasapainosta ja taata sisällöille haluttu näkyvyys. Tämä ominaisuus saatiin ideasta tuotantoon parissa päivässä.

Esimerkkejä ominaisuuksista

Integraatio tuotetietoihin

SeeSignagen ja Verkkokauppa.com integraation avulla näyttöjen tuotetiedot haetaan suoraan verkkokaupasta ja tuotemainokset pysyvät aina ajan tasalla.

Viivakoodinlukija

Viivakoodinlukijalla varustetulla käsipäätteellä (esim. Zebra) mainosnäytön hallinta on nopeaa ja yksinkertaista. Ensin luetaan näytön viivakoodi ja sen jälkeen tuotteen viivakoodi. Valitaan mainospohja ja tallennetaan soittolista. Uusi mainos luodaan näytölle vain muutamassa sekunnissa. Lue tästä lisää mainosnäytön hallinnasta viivakoodinlukijalla.

Synkronoitu sisältö

Verkkokauppa.comilla on tarve luoda vaikuttavaa sisältöä, jossa näyttöjen sisältö vaihtuu samanaikaisesti eli synkronoidusti. SeeSignagen Sync Play-ominaisuus mahdollistaa vaikuttavan ja sulavan sisällön esityksen, kun käytössä on useita näyttöjä. Sisällöt vaihtuvat näytöillä samanaikaisesti ja voidaan luoda vaikuttavia erikoissisältöjä, joissa elementit liikkuvat näytöstä toiseen.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.  

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki