Rautakauppa ja erikoisliikkeet

Rautakaupassa ja erikoisliikkeissä on paljon erilaista tavaraa hyllyissä. Erikoisliikkeissä asiakkaan haasteena on löytää etsimänsä tuotetieto, mihin ratkaisuna ovat DS- ja ESL-hintanäytöt. Liikkeen tunnelma on myös tärkeä tekijä erinomaisen asiakaskokemuksen luomisen osana, johon voidaan osaltaan vaikuttaa tilanteeseen sopivan näyttögrafiikan keinoin.

Erikoisliikkeissä on myös tärkeää viestiä tarjouksista ja muista kiinnostavista tuotteista helposti.

Ratkaisut

ESL-hintanäytöt

Käyttämämme ESL-hintanäytöt ovat markkinoiden monipuolisimmat elektroniset hintalaput pitkällä paristokestolla sekä sisätilapaikannuksella. ESL-hintanäytöillä voidaan tehostaa keräilyä ja tarjota asiakkaille tuotteiden sisätilapaikannus.

ESL-hintanäytöt poistavat paperisten hyllynreunalappujen tulostustarpeen ja vapauttaa henkilöstösi tuottavampiin töihin.

 

Hintanäytöt

Hintanäytöt tekevät myymälästä raikkaan ja selkeän. Hintanäytöstä näkee heti, mitä tuotteita massassa tai hyllyssä on.

Hintanäytöt tehostavat myymälähenkilöstön tehokkuutta. Saat päivitettyä uudet tiedot käsipäätteellä vain lukemalla viivakoodeja. Järjestelmä luo sisällöt näytölle automaattisesti.

Tuotelistat

Erilaisia tuotelistoja voidaan käyttää mm. lounas- ja ruokalistoihin, hinnastoihin sekä muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin. Vasemmalla on esimerkki kalan alkuperätaulusta.

Videoseinät

Videoseinällä voidaan rakentaa kirkkaita ja näkyviä pintoja esimerkiksi näyttämään ulkoikkunan läpi suurempaa mainospintaa. Videoseinä voidaan myös koteloida säänkestäväksi, jolloin saadaan näyttävä pinta katutasolle.

Toteemit ja trumpetit

Siirrettävillä toteemeilla voidaan viedä näytöt sinne missä kampanja on. Näytölle voidaan lukea uusi tuote käsipäätteellä vain lukemalla viivakoodi näytöstä ja tuotteesta. Helppoa ja vaivatonta.

Näyteikkunanäytöt

Näyteikkunanäytöillä voit kilpailla kesäauringon kanssa ohikulkijoiden huomiosta. Jopa 4000 nit valoteholla varustetut näytöt näkyvät myös täydessä auringonpaisteessa. Näytöt osaavat myös himmentää itsensä kun aurinko ei paista.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.  

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki